Despre Noi

Pensiunea la Nise se află în satul Sâmbăta de Sus, la doar 7 km de Mănăstirea Sâmbăta de Sus, și oferă o recepție deschisă nonstop, facilități de grătar și o terasă cu vedere la munte. Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga proprietate, iar parcarea este gratuită.

Toate unitățile de la Pensiunea la Nise au un balcon comun cu vedere la munte, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, un birou și o baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au la dispoziţie o bucătărie comună complet utilată, o zonă de luat masa și o sală comună.

Pensiunea oferă un loc de joacă pentru copii, biliard, o masă de ping-pong și un serviciu de închiriere de biciclete. Cel mai apropiat magazin se află la 100 de metri de pensiune.

Mănăstirea Brâncoveanu și cel mai apropiat restaurant sunt la 7 km. Herghelia de la Sâmbăta de Sus este la 6 km de Pensiunea la Nise.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Sâmbăta de Sus! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,7 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Sâmbăta de Sus! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Vorbim limba dumneavoastră!